Tuesday, August 14, 2012

satu kisah bersama yang xmungkin aku lupa..

time ni ktwg sempat keluar g tgok wayang cte step up kat leisure mall..aku dgn kekasih hati,lim boon leong..first tgok wayang then g bukak puasa kat shushi king...time ni kami terpaksa book tempat sbb org mmg ramai kat situ.then our turn..dh makan tu pakaq2 kenyang berbuka..aku bgtau dia..satu ayat ni yg mmg spontan dari hati yg luruh..huhu..

   "baby..awak tau x saya happy sama awak..bila awak sama saya,saya rsa selamat,rasa free"

then he asked "selamat?macam mana tu"(sbb lim boon leong ni xpandai sgt cakap melayu dan kurang faham.)

then aku jawab sama dia "ermm maksud saya awak tau x itu payung??ha macam payung tu saya bukak dan saya sentiasa bukak payung tu..kat atas ada panas,hujan tapi saya tetap kat bawah dan xpernah basah,xpernah panas..sy xpernah sgka sy akan jumpa org yg mcm awak" =)

"macam contoh lagi bila awak drive..saya kat tepi boleh tidur nyenyak xmacam ex sy sebelum ni sikit2 sy terjaga sbb sy rasa mcm akan accident sbb sy xxpernah rasa selamat dgn dia..kalau la dari dulu sy jumpa awak.."

ermm tu la salah satu waktu dan ruang yg xmungkin aku akan lupa..walaupun aku xjumpa dia dari dulu,sekurang2nya aku dah jumpa dia..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.